»      Sajti Honlapja      «    »      Saitos Norbert Weboldala      «

www.sajti.com
 
Ha nem tudod az illető érdeklődését felkelteni irántad, akkor itt az ideje bevetni az "ideális fickó" rutint. Mivel ő azt hiszi, hogy te segítesz megtalálni azt, amit akar, örömmel és hosszasan fog mesélni arról a fickóról, akiről mindig is álmodott. Próbáld rávenni arra, hogy mesélje el milyen a ruházata, hogyan áll a haja, milyen a hangja, mit mondana neki, stb.. A megfelelő kérdésekkel kiszedheted belőle, hogy milyen érzésekkel viseletetik egy ilyen illető iránt (és persze hogy milyen érzéseket kell keltened benne ahhoz, hogy az ágyba cipelhesd). Ő elgondolkodik az élményeiről és az érzéseiről, de kihez is beszél? Hozzád. Ha neki tetszik valaki, de hozzád intézi ezeket a szavakat, akkor ez valószínűleg azt jelenti, hogy nincs elég mersze megközelíteni a szóban forgó egyént. Persze erről lehetne őt beszéltetni egészen hajnalig de közben ne feledkezz meg arról, hogy te kelted benne ezeket az érzéseket - azokat, amelyeket valaki mással szeretné elérni, most rád vetíti ki.

Egy másik előnye ennek a megközelítésnek: a lányok könnyebben beismerik, hogy buknak valakire, ha az illető nem éppen szemben áll velük (vagyis nem róla kell hogy beszéljen) hanem például egy filmsztárról vagy valamilyen hasonszőrű egyedről kell beszéniük. Például:

Te: Mit tennél, ha Keanu (pl.) besétálna ide?
Ő: Megpróbálnám elcsábítani.
Te: És hogyan próbálnád meg elcsábítani?

És szépen elkezdi részletezni azt, hogyan csábítaná el azt a férfit, akire valóban bukik, és valószínűleg rendesen bele is élné magát. És mivel az illető nincs a közelben, te pedig igen... :)