»      Sajti Honlapja      «    »      Saitos Norbert Weboldala      «

www.sajti.com
 
             Az alábbiakban leírt stratégiát sikerrel lehet használni arra, hogy mindenféle fenntartást "elimináljon" - még mielőtt azok egyáltalán felmerülnének a kiszemelt áldozatban...

             Miközben megpróbálod imádatod tárgyát rávenni valami olyasmire, amit talán vonakodna megtenni, ne felejts el egy ún. "mentális kiutat" biztosítani a számára. Miről is van itt pontosan szó?

             A nők általában hajlamosak fenntartással viseltetni minden olyan szexuális élménnyel kapcsolatban, amit nem barátjukkal/férjükkel "végeznek". Érthető: egy nő sem szeretné, ha a szajha (& egyéb hasonló) jelzővel illetik mások (vagy esetleg saját magára tekint így).

             Ezért - ha sikerrel akarsz járni - létfontosságú, hogy valóban létrehozd számára a fent említett mentális kiutat. Egyszóval találj számára valami kifogást/mentséget, amelynek következményeképpen semmi lelki gondot nem jelent majd számára, hogy megtette *azt* veled. Az lesz ugyanis az indok/bűnbak, és a mások előtti magyarázat a tettére. Lehet ez a magyarázat átlátszó vagy rafinált: nem igazán számít. A lényeg az, hogy létezzen az a magyarázat.

             Például. Ha fel akarod hívni magadhoz, nem azzal kezded, hogy "Menjünk fel hozzám és...." - még akkor sem, ha látod, nem lenne kifogása a dolog ellen. Ilyenkor ugyanis megszólal a vészcsengő az agyában, és szinte biztos, hogy visszautasít.

             A helyes módszer az, ha valami olyasmivel tálalod a meghívást, ami tudod, hogy érdekli. "Te is szereted a....? Én is! Átugrasz majd valamikor....? stb.

             És akkor még nem is volt szó az alkoholról, ami sokaknak nagyszerű kifogás. Egy-két pohár bor (amitől még nem lesz senki alkoholista), utána pedig akció hajnalig. Reggel pedig lehet arra hivatkozni, hogy ez csak azért történt meg, mert az alkohol.... Hülyeség? Lehet, de nagyszerűen megfelel arra, hogy a már említett "mentális kiút" váljon belőle.

             Mi is a mozgatórugója ennek az egésznek? Az, hogy egy ilyen kiút birtokában a felelősséget sikerrel háríthatja másvalakire / másvalamire. Ilyenkor semmilyen körülmények között nem szabad persze az indokokat lerombolni és semmissé tenni. Maga az a tény, hogy már egyszer lefeküdt veled, nagyszerű kifogás arra, hogy ezt másodszor is megtegye... A pszichológiai gátlásoktól pedig ezennel búcsút is vehetsz.